Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • Начало через 4 недели
 • Минск, пер. Северный 11
 • 2 чел. уже идут сюда
fbc40c2a0d6ddfad1e5b480727f00acf

Фотогалерея

Описание

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Отзывы

Это событие начнется через:

 • 25

  дней

 • 14

  часов

 • 1

  минут

 • 33

  секунд

Даты проведения

2 июля, 2023 - 2 июля, 2023

Организатор

Категория

Стоимость

Взрослый - 10 руб.

Детский - 5 руб.

Похожие события

Нет результотов поиска, соответсвующих вашему запросу :(

Сбросить